Strategie Evropa 2020: pokračováni, nebo odklon od končící Lisabonské strategie? - Malý, Jiří
Silné a slabé stránky európskych ekonomík podľa Lisabonskej stratégie. Pôvodná Lisabonská stratégia. Revidivaná Lisabonská stratégia. Stratégia Európa 2020. Opatrenia Lisabonskej stratégie a stratégie Európa 2020.