Niektoré aspekty prejavov hospodárskej krízy - Štofko, Stanislav
Hospodárska kríza a ďalšie negatívne krízové javy a ich vplyv na stabilitu a hospodársky vývoj SR. Prejavy krízy v zamestnanosti. Hospodárska kríza a verejné financie. Zmiernenie dopadov krízy a riešenie v rámci EÚ prijateľné pre Slovensko.