Plánovanie rozvoja ľudských zdrojov - Olexová, Cecília, 1976-
Potreba plánovania rozvoja zamestnancov. Plánovanie pracovnej kariéry. Základné kroky plánovania pracovnej kariéry. Zhodnotenie vlastných schopností a stanovenie kariérnych cieľov a možností rozvoja. Posúdenie individuálnych schopností a rozvojového potenciálu zamestnanca jeho priamym nadriadeným. Informovanie zamestnanca zo strany organizácie o možnostiach kariérneho rastu. Tvorba plánu pracovnej kariéry zamestnanca. Plánovanie nástupníctva.