Možnosti zefektívnenia daňového systému v SR - Štofková, Jana
Daňová politika ako významná súčasť hospodárskej politiky štátu. Daňová politika SR a daňová reforma v súlade s pravidlami EÚ. Fiškálna decentralizácia a posilnenie právomoci samosprávnych celkov. Realizácia reformy a faktory, ktoré v skutočnosti podmieňujú jej úspešnú realizáciu.