Zrodí se z globální krize globální veřejná politika? - Potůček, Martin
K vymedzeniu súčasnej globálnej krízy, jej genéza a mechanizmy. Historický kontext. Kontext verejnej politiky. Vzťah trhu a štátu. Deficit spoločenských vied. Smerovanie verejnej politiky.