Finančné zabezpečenie zamestnanca počas jeho dočasnej pracovnej neschopnosti - Strýčková, Jolana
Poskytovanie náhrady príjmu počas dočasnej pracovnej neschopnosti (PN). Podmienky a spôsob poskytovania náhrady príjmu pri dočasnej PN. Denný vymeriavací základ a pravdepodobný vymeriavací základ. Rozhodujúce obdobie a obdobia, ktoré sa z neho vylučujú. Podmienky nároku na nemocenské. Kontrola dodržiavania liečebného režimu zo strany zamestnávateľa a zo strany Sociálnej poisťovne. Príklady z praxe.