Dôsledky hospodárskej krízy na podnikateľské subjekty - Zuzčák, Peter
Globalizácia a problémy veľkých ekonomík, ktoré sa prenášajú do malých ekonomík. Prehodnotenie samotnej firemnej stratégie, iniciácia, rozvoj a etablovanie na trhu. Nepriaznivé dopady finančnej krízy na Slovensku. Zmiernenie prostredníctvom stabilizačnej fiškálnej politiky vhodnými zákonmi, respektíve zabránením nevhodných intervencií.