Russia's perspectives by 2025: aspects driving Russia's domestic and foreign policy - Mizera, Miroslav
Prehľad vnútornej situácie v Rusku. Ruská federácia v rokoch 1990. Éra Putina a prezidenta Medvedeva. Rusko v roku 2025. Politický režim, demokracia, ekonomická situácia, občianska spoločnosť, zahraničná a bezpečnostná politika Ruska do roku 2025. Analýzy.