Finančný lízing z daňového a účtovného hľadiska - Drozd, Marián
Podstata finančného lízingu. Finančný lízing a daň z príjmov, dań z pridanej hodnoty. Finančný prenájom a daň z motorových vozidiel. Účtovanie finančného prenájmu (u nájomcu).