Lízing je najflexibilnejšia forma financovania kúpa auta na splátky cez jeho nájom je pre zákazníka stále výhodná - Krigler, Igor
Lízing patrí medzi najpopulárnejšie formy financovania. Hotovostná a bezhotovostná pôžička. Rozdiel medzi finančným lízingom a úverom. Operatívny lízing a komplexný outsourcing. Financovanie faktoringu. Konkurencia na lízingovom trhu.