Maďarsko: investičná príležitosť - Meier, Stephan
Chybné vyjadrenia poškodili povesť maďarského finančného trhu, no Maďarsko pre investorov ostáva sľubným a rýchlo sa rozvíjajúcim trhom. Pohľad na maďarský akciový trh.