Prečo vzniká štátny dlh? - Malatinec, Rastislav
Historický pohľad na vznik dlhu štátu. Ilustrácia na Rumunsku. Teória štátneho dlhu. Fázy štátneho dlhu. Roztáčanie špirály. Úloha štátu v období recesie.