Vývoj dlhu Slovenskej republiky - Dobšovič, Miroslav
Dôvody nárastu dlhu Slovenskej republiky. Pohľad na jeho vývoj od roku 1993 do roku 1996. Analýza obdobia rokov 1997-1999 a 2000 až 2008. Roky 2008-2010.