Ex oriente (industriae) lux úspech Ázie mení obchodné myslenie európskych podnikov - Mozola, Patrik
Rozvoj globálnej konkurencieschopnosti na východe a určovanie nového smeru svetovej ekonomiky. Zmeny ekonomickej rovnováhy a rast Ázie. Východ mení Západ. Strategické rozhodnutia európskych firiem. Metodiky a výskumné projekty.