Kríza odhalila nedostatky vo financovaní krajov chýbajú poistné mechanizmy, posilniť by sa mali aj vlastné príjmy - Nemeček, Miloš
Predseda BSK Pavol Frešo, hovorí o financovaní krajov a vyššej samostatnosti a nezávislosti od financovania zo strany štátu. Financovanie samosprávnych krajov, zmeny a perspektívy.