Naštartuje sa opäť nákupná turistika? - Kuľbagová, Katarína
S účinnosťou od 1.1.2011 sa dočasne zvyšuje sadzba DPH z 19 na 20 percent a zároveň sa ruší znížená sadzba vo výške 6 percent, ktorá sa uplatňovala na predaj potravín z dvora. Aké nastanú zmeny. Zmeny pri predaji piva a cigariet.