Lákajú na pocit pohody - Palfiová, Anna
Pozíciu na slovenskom trhu si musí každá predajňa s nábytkom veľmi tvrdo vybojovať. Vždy je dôležité niečím sa líšiť. Výhodou je napr. originalita ponúkaných tovarov. Dôležitosť marketingu v predajni Casa Mia.