Orientácia Ukrajiny na členstvo v EÚ je nespochybniteľná dohoda o voľnom obchode a bezvízový styk by pomohli najmä jej susedom - Nemeček, Miloš
S ministrom hospodárstva Ukrajiny Vasyľom Cuškom, v rozhovore o ekonomických perspektívach jeho krajiny a o tom, aký úžitok prinesie Slovensku jej približovanie k Európskej únii.