Jeden mandát je pre politika viac ako dosť - Krištofičová, Dagmar
Politická kultúra a volebné správanie občanov. Participatívna demokracia a voľby do samosprávnych orgánov. Spôsob politickej súťaže na komunálnej úrovni. Zodpovedné narábanie s obecným majetkom. Konflikt záujmov a kumulovanie mandátov.