Prevádzkové náklady výrazne ovplyvňuje energetická spotreba - Palfiová, Anna
Znižovaním spotreby energií môže obchodník dosiahnuť nezanedbateľné úspory pri prevádzke svojej predajne. Je to jediný faktor, ktorý možno presne merať a riadiť. Alternatívne zdroje energie v maloobchode.