Analysis of factors affects on cross-border online shopping between EU27 - Hasan, Jamal
Pracovné obchodné jednania (rokovania) s analýzou faktorov majúcich vplyv na cezhraničné online nakupovanie v EÚ. Analýza založená na druhotných dátach získaných cez online prieskumy s webovým podporovateľom online obchodov a online portálov. Preferencie online obchodných manažérov, účasť v online aukciách a cezhraničný predaj.