Chcete napredovať? Zbavte sa vžitých predsudkov - Palfiová, Anna
Dopady finančnej krízy pocítil zrejme každý obchodník. Rast a rozvoj už nie je taký jednoduchý a ani rýchly, ako to bolo pred pár rokmi. Príležitosti na rast a vytvorenie konkurenčnej výhody však stále existujú ...