Izraelskí obchodníci lákajú pestrou ponukou - Krajmerová, Eva
Súčasný Izrael je priemyselným štátom s pomerne vysokou životnou úrovńou a s rozvinutým systémom trhového hospodárstva. Ako sa v tejto krajine darí potravinovému maloobchodu. Obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Izraelom.