Rozsah a kvalita služieb elektronickej verejnej správy na Slovensku - Potisková, Ingrid
Sledovanie a vyhodnotenie aktuálneho stavu rozsahu a kvality služieb elektronickej verejnej správy na Slovensku. Súčasný stav riešenej problematiky. Výsledky sledovania kvality služieb e-governmentu na web stránkach okresných miest Slovenska.