Systémy manažérstva a kvalita merania - Petrík, Jozef
V súčasnej dobe je na trhu mnoho produktov a služieb, ktoré ponúkajú výrobcovia rôznych priemyselných odvetví veľmi vysokej kvality. Na to, aby dosiahli ich produkty čo najvyššiu kvalitu, pri nízkych výrobných nákladov a za cenu prijateľnú pre zákazníka, musia prejsť zdĺhavou cestou. Problematika merania v systémoch manažérstva, konkrétne popis systému manažérstva merania a hodnotenie kvality merania.