<The> Scopes and Challenges of the Privatization Process: The Case of the Republic of Serbia with a Focus on the Region Vojvodina (2002-2007) - Radišič, Slobodan
Ekonomická analýza privartizačného procesu v Srbsku, na príklade Vojvodiny. Aplikovateľnosť a adaptabilita privatizačných modelov v podmienkach transformácie.