Učiaca sa organizácia - výzva pre znalostnú ekonomiku - Antalová, Mária, 1952-
Učiaca sa organizácia ako fenomén učiacej sa spoločnosti. Základné charakteristiky učiacej sa organizácie. Indikátory kvality pracovného života v učiacej sa organizácii. Implementačný rámec učiacej sa organizácie. Skúsenosti z implementácie učiacej sa organizácie v Ekonomickej univerzite v Bratislave.