V komunálnej politike nie je priestor pre frázy - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s výkonným podpredsedom Združenia miest a obcí Slovenska Ing. Jozefom Turčánym. Rozvoj občianskej spoločnosti a demokracie za uplynulých dvadsať rokov ako aj nadchádzajúce komunálne voľby.