Aukcie cez internet i v samospráve - Hudec, Marián
Elektronické verejné obstarávanie a elektronické aukcie začína využívať už aj samospráva. Úspory a transparentnosť. Kraje zapojené do e-aukcie. Od januára budúceho roka e-aukcie povinné ako súčasť boja proti korupcii.