3D digitalizácia veľkých objektov - Štefánik, Andrej
Projektovanie výrobných systémov a úprava existujúcich priestorov. Kvalitná projektová dokumentácia. Zabezpečenie implementácie inovačných zámerov. Použitie 3D projektovej dokumentácie. Použitie klasických meradiel a digitalizácie.