Foresight v druhej a tretej fáze globalizácie - Jemala, Marek
Začiatky foresightu v druhej fáze globalizácie. Foresight a globalizácia (1914-1990). Systematický foresight v tretej fáze globalizácie. Foresight a globalizácia od roku 1991.