[Světova ekonomika - obecné trendy rozvoje. World economy - general trends in its development] - Baláž, Peter
Recenzia na publikáciu, ktorej obsah je členený do ôsmich kapitol a poskytuje charakteristiku hlavných čŕt a zmien vo svetovej ekonomike ako globálnom systéme.