Rozkladanie rizika nielen na bankový spôsob štruktúru produkcie s prehľadom vedie termínovaný vklad - Škriniar, Pavel, 1979-
Pestrosť investičných produktov a portfólio priemerného bankového klienta. Aktuálna ponuka bánk a produkty ktoré "letia". Výška úrokovej sadzby termínovaného vkladu. Priemerný podiel produktov na celkovej produkcii sprostredkovateľských spoločností.