Odhady nie sú veštením z gule pozadie prognóz ekonomických ukazovateľov od bankových analytikov - Škriniar, Pavel, 1979-
Budúci vývoj ekonomiky a prognózy viacerých subjektov. Rovnaké zdroje údajov a nespočetné zdroje informácií. Odlišnosti v prognózach, odlišný pohľad a interpretácia získaných informácií. Analytici ekonomiky a konkrétne čísla.