Burzový ošiaľ v pohodlí domova internetoví obchodníci s akciami približujú svetoznáme parkety - Škriniar, Pavel, 1979-
Získavanie skúseností z obchodovania na burze. Otváranie obchodného konta so všeobecnými obchodnými podmienkami a identifikačnými údajmi. Ponuka a prostredie niektorých internetových portálov.