Aby investorov netrápilo svedomie počet i objem majetku sa v sociálne zodpovedných fondoch zvyšuje - Škriniar, Pavel, 1979-
Investície do etických fondov a majetku spoločnosti podľa sociálneho správania. Portfólio a zdroje fondového priemysleu v sociálne zameraných fondoch. Rozdiely vo výkonnostiach akcií firiem, ktoré dodržujú etické kritéria. Etické investovanie na Slovensku.