Dolár režíroval vývoj na všetkých trhoch podielové fondy od 24. septembra do 22. októbra 2010 - Hanson, Michael
Menová politika americkej centrálnej banky označovaná ako "quantitative easing 2". Dlhopisové a akciové fondy Európy. Investori globálnych emerging markets. Zvýšenie sadzby čínskou centrálnou bankou. Čisté predaje a očakávaný vývoj.