Riešenie sporov v oblasti IT - Mičinský V., Ľudovít
Informačné technológie predstavujú špecifickú oblasť podniknia. Ako taká má vlastnú osobitnú terminológiu, ale aj špeciické postupy a pravidlá, ktoré sa v právnej terminológie zvyknú označovať ako tzv. obchodné zvyklosti.