Analýza zhodnocení českých a rakouských zkušeností s realizací městského marketingu - Ježek, Jiří
Analýza počiatkov mestského marketingu v Českej republike. Mestský marketing a jeho špecifiká. Vybrané odlišnosti mestského a podnikového marketingu. Mestský marketing v teórii a praxi.