Možnosti zisťovania preferencií vo verejnej politike - Klus, Martin
Spätná väzba, resp. vyhodnocovanie a teda tzv. evaluácia ako jedna z najdôležitejších sekvencií realizácie verejnej politiky. Pojem verejná mienka. Metóda exit a hlas. Logrolling ako špecifický spôsob zisťovania preferencií vo verejnej politike.