Ďalšie štúdium, zn. dištančne - Švorcová, Petra
Charakteristika dištančného štúdia. Dištančné štúdium na Open University Business School na Slovensku. Ťažisková úloha tútorov. Medzinárodná komunita študentov. Financovanie dištančného štúdia.