Súčasné dôchodkové daňové teórie - Kušnírová, Jana, 1977-
Všeobecná charakteristika dôchodkových daňových teórií. Vývoj dôchodkových daní ako súčasť daňových teórií. Analýza súčasného stavu dôchodkových daňových teórií.