Outlet je hra, napätie, dobrodružstvo - Kremský, Peter
Rozhovor s riaditeľkou budúceho D1 Outletu pri Senci o stratégii predaja v predajniach Outlet. Značkový tovar za nižšie ceny. Cieľová skupina - vyššia stredná vrstva obyvateľstva. Portfólio predávaných výrobkov.