Zavedenie novej technológie a jej ekonomické prínosy vo vybranej firme - Krištanová, Anna
Plánovanie stratégie firiem a akceptácia ochrany životného prostredia. Implementácia technológií, ktoré sú ekologicky vhodné. Priemyselné firmy a vypúšťanie chlórorganických látok. Prístup spoločnosti k riešeniu problémov z hľadiska ochrany životného prostredia.