Odhad z pohľadu účtovníctva a individuálnej účtovnej závierky - Szászová, Renáta
Odhad (estimation) z hľadiska vymedzenia jeho vecnej podstaty, jeho účtovné zobrazenie a vykázanie v účtovnej závierke. Možnosti súvisiace s odhadom v prípade opravnej položky k pohľadávkam. Možnosti súvisiace s odhadom v prípade rezerv na záručné opravy.