Svet ako kasíno - Porubský, Juraj
Rozhovor so zakladateľom investičnej spoločnosti Benson Oak - Gabrielom Eichlerom o perspektívnych oblastiach na investovanie, o ekológii, o firmách, ktoré majú budúcnosť, o finančnej kríze, o špekuláciách v ekonomike, o transformácii slovenskej a českej ekonomiky, o kríze v USA.