Význam a souvislosti americko-ruské smlouvy New start - Tůma, Miroslav
Snaha amerického prezidenta B. Obamu o dosiahnutie sveta bez jadrových zbraní. Zmena postoja USA k jadrovým zbraniam. Nový štart v americko-ruských vzťahoch: zmluva New start. Naliehavosť jadrovej bezpečnosti.