Ušlechtilý muž z náměstí Tchien-an-men - Kříž, Martin
Liou Siao-po - nositeľ Nobelovej ceny mieru, čínsky literárny kritik, vysokoškolský pedagóg, historik a ochranca ľudských práv. Krátky životopis a štúdiá v časoch maoistických kampaní. Hlavný autor Charty 08, dokumentu o ochrane ľudských práv. Autor Správy o stave ľudských práv v Číne.