Perspektivy vztahů Ukrajiny a Evropské unie - Argunova, Nataliya
Prvé kroky Ukrajiny vo vzťahu k Európskej únii. Oranžová revolúcia a jej vplyv na vývoj spolupráce medzi Európskou úniou a Ukrajinou. Od vízovej spolupráce k východnému partnerstvu. Ukrajina a WTO. Dôsledky vstupu Ukrajiny do WTO na vývoj vzťahov Ukrajina - EÚ.