Determinants of the foreign direct investments in the Slovak and the Czech Republic - Mikušová, Nora, 1978-
Vývoj priamych zahraničných investícií v Slovenskej a Českej republike a ich alokácia. Stručná charakteristika vybraných makroekonomických indikátorov. Korelačná analýza.